Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ingver Keha Laine Pits Eesmise juustest Parukad 13x4 Lühike Bob Perruques Cheveux Humains Naiste Glueless Neitsi Juuksed Lokkis Parukas

Laos
€135.97 €67.98

Sku:

n154680

Sildid:

Juustest Parukad KKK

Q1: parukas ei vasta pildi link

A1: parukas on toode, mis nõuab hoolt ja stiil.Pildi link on mõju pärast stiil, nii et võite tunda erinev pilt pärast parukas.See on soovitatav, et te kasutate sirgendaja või curling rauda, et hallata oma juuksed.Kui teil on vaja paremini toime, sa võiksid leida stylistto saad uue kuju.

2. küsimus: kas see On juustest

A2: Me müüme 100% inimese juuksed, sa võid võtta väike kogus juuksed ja põletada seda kergem test, inimese juuksed on pulbristatud pärast kirjutamist, ja sünteetilised juuksed on käppyrässä pärast kirjutamist.Lisaks on maksimaalse soojuse-vastupidavad temperatuuri sünteetilised juuksed on 200 kraadi Celsiuse järgi.Võite kasutada juuste sirgendaja reguleerida temperatuuri kuni 210 kraadi Celsiuse järgi jaoks sirgestamine.Kui juuksed ei ole kahjustatud, võib see osutuda ka, et juuksed on inimese juuksed.

K3: saba juuksed on cutuneven

A3: Palun ärge kohtunik, kas juuste otsad on ebaühtlane, hoides seda käes, sest parukas on multi-layer struktuuri, ja see kindlasti olla ebaühtlane, kui hoiad seda oma käsi.Kohtunik, kas juuksed saba on puhas või mitte, see tuleb turule mudeli või kanda peas.Lisaks, kui tehas lõikab, see on lõigatud mudel, kuid suurus iga inimese peas on erinevad, ja seal võib olla ka ebaühtlane juuste otsad.Me oleme reserveeritud ekstra suurused oma parukad liistude ise .

K4: juuksed on painutatud või parukas kork on deformeerunud

A4: See on põhjustatud transpordi probleem, käänulised juuksed saab sirgeks koos sirgestamine raud.Parukas ühise põllumajanduspoliitika deformatsioon võib panna parukas peas hallituse päev selleks, et taastada oma kuju.

K5: suurus parukas kork ei sobi

A5: Meie parukas mütsid on 22.5 tolli keskmine suurus, kui teil on vaja teine suurus, siis võib jätta sõnumi, et meile enne, et, ja me saame aidata teil kohandada suurus tasuta.

K6: Ebapiisav suurus

A6: Me teeme range kvaliteedi kontrolli enne shipping, kui parukas olete saanud, siis ei sobi pikkus, tellimuse, palun saada meile pilt või video parukas on mõõdetud, ja kontrollime seda sinu jaoks.

K7: Ebapiisav juuksed maht

A7: Meie parukad jagunevad erineva tiheduse (150%/180%/220%/250%, jne.), kui sulle meeldib paks parukad, siis võib jätta sõnumi meid, ja me saame kohandada teie jaoks.

Laevandus Poliitika

Kui Novoauto.ee vajab 6-24 tundi maksmise verfication, siis me laeva kauba jooksul 48hours pärast makse selge.

Tarneaeg: Kui valite Novoauto.ee Standard Shipping palun vaadake lubas kord platvormi.Kui teile valida MEID ladu, see valmib jooksul 3-14 päeva.Kui otsustad Fedex/DHL see toimetatakse 5-7 päeva jooksul.

Tagastamise Poliitika

Kui teil on probleeme toote pärast saate pakett, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul.

Kui saate toote ja leida, et toode on vastamata kohaletoimetamine, vale sünnitust või kvaliteediga probleeme, palun saatke meile pildid või videod, ja me korraldame saata või toetuse pärast, kinnitades, et see on müüja probleem.

Me ei aktsepteeri ostja toetuse taotluse subjektiivsed põhjused või kunstlik põhjustel.Kui ostja soovib toote tagastada, sest ostja ei meeldi see, ostja peab kandma kaupa.

Eest tagastatud ja tagastatakse pärast me kinnitada saamist ja kinnitab, et toode ei mõjuta teisese müük, maksame ostjale 3 päeva jooksul.

Saab Permed Jah
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Pits Parukas Tüüp Pits Ees Parukad
Tekstuur Keha Laine
Materjal Juustest
Toote Tüüp PARUKAS
pits stiil 13x4 Pits
Parukad Pikkus Lühike
Brändi Nimi misia
Materjal Hinne Remy Juuksed
Sobiv Suremas Värvid Tumedamat Värvi Ainult
Juuksed Materjal 100% Virgin Juuksed
Tihedus 200%
Värvi Pits Helepruun
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Päritolu Mandri-Hiina
Juuksed Tüüp Keha Laine, Lahti Laine, Kevadel Lokkis
Cap Suurus Keskmine Suurus
Parukas Tüüp Pits Fronta Parukas

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut