Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Puidust Raamatu Lugemine Omanik Countertop Mini Molbert Lugemisel Laua Omanik Kokk Raamatud, Käsitöö, Foto Raamid Kunsti

Laos
€16.21 €8.11

Sku:

n158549

Sildid:

Näidata välja oma lemmik kokaraamatud selle praktiline ja elegantne vitriin.Valmistatud kõrge kvaliteediga puit materjale, see alus on lihtne kokku panna ja laialdaselt kohaldatavad erineva suuruse ja kujuga raamatuid.Suurepärane kingitus Jõuludeks või iga kord.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kokk Raamatu Omanik

Materjalid: Puit

Suurus: umbes 14*13*18cm/5.51*5.11*7.1 aastal

Pakkeleht:

1tk*

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile ja kauakestev: Meisterdatud kõrgekvaliteedilise puidu materjalid, see on vastupidav ja sile.See mahub oma kokaraamatud turvaliselt ja vältida nende sattumist kahjustatud või värvitud.

2.Lihtne ühendamine saate seadistada selle minutit, kuna see on varustatud 4 osas, mis mahuvad sujuvalt koos.No extra vahendid on vajalikud, lihtsalt nautida oma cooking kogemus.

3.Mitmekülgne ekraan: võite kasutada seda raamatut seista köök tutvustada erinevaid objekte, näiteks fotod, plaadid, käsitöö, noodid, ja kunsti.See on suurepärane viis kaunistada oma kodu.

4.Mitmekülgne raamat seista: Kas teil on väike või suur kokaraamat, see alus mahutab ta.See mahub raamatuid 8.311.7 tolli 912.8 tolli, kuid ei sobi objekte, mis on suuremad kui 1013.9 tolli, nii et kontrollige palun suurus enne ostmist.

5.Vabad käed: See kokaraamat vitriin on suurepärane võimalus teha toiduvalmistamis lõbus endale või oma lähedastele.See mahub mõni kokaraamat või tahvelarvuti ning võimaldavad keskenduda retsepti.Suurepärane kingitus Jõulud, Thanksgiving, uusaasta, või housewarming.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut