Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Seksikas Mood Kaua, tõi kommi vale küüned saba ots Küünte tabletid puhas valge C03

Laos
€1.33 €0.93

Sku:

n16051

Sildid:

Saba Ots

Omadused: 100% Nagelneu und hohe qualität Nippi tüüp vale küüned. dies ist Ein satz 24 värviga pre-projekteeritud Falsche Nagelspitzen.Mõned glitter, mõned on normaalne nägu särama.Kui sa tahad vale naildouble pool kleebis , palun kontrollige pood.tänan. -nehmen sie nur die gewünschte größe und kinni auf sie nagel mit dem leim versehen. -die gelegenheit: Vcation, Urlaub, Geschenk, Partei, Jede Gelegenheit.Kõik tahked värvi tabletid, kasutamiseks imporditud keskkonnasõbralike materjalide kasutamine ekspordi standarditele.Tootjad on heaks kiidetud, et tagada pikaajaline, stabiilne pakkumine.Toote värv puhas, täielikult hele pind läikiv, ei ole vigu.Värv erinevaid, igasuguseid värve on saadaval kohapeal, ruutsentimeeter valik.Tükk kuju disain vastavusse tegelike küüned, keskmine paksus, enamasti 24 tööstusdisainilahenduste komplekt saab alati rahuldada 10 sõrme.Ei sisalda liimi

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST

palun andke meile võimaluse sesolve mingit probleemi.me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on ,ja püüame oma parima, et lahendada probleeme.

TAGASISIDE

selleks, et pakkuda teile paremat teenust, palun ravida tehingu õiglaselt.Tagasiside on meie elu,enne, kui sa lahkud neutraalset või negatiivset tagasisidet ,siis palun võtke meiega ühendust, et saada parem lahendus.(see on võimatu tagastamise hindamine uus poliitika), sest me kaaluma ka NEU TRAL tagasisidet NEGATVE tagasisidet.

LAEVANDUS

Kõik maatükid on pakitud koos mullidena pakitud.Ja kõik tooteid kontrollitakse enne shipping.Kõik kaubad saadetakse hiljemalt 3 tööpäeva Hiina Postitus Lennupostiga pärast seda, kui makse on selge.Kirjed saabub 2-7 nädala jooksul.Saabumise aeg sõltub teatud tegureid ja erinevaid valdkondi.Palun võivad valida mõned kohalikud müüjad, kui te ei saa oodata kannatlikult tarneaeg me deklareeritud.

TAGASI

Tagasi pakend peab sisaldama kõiki ORIGINAAL pakend materjalid ja tarvikud.Ja ärge võtke meiega ühendust, enne kui tagasi toote.

Brändi Nimi Sõrmed terav ots
Taotlus Sõrm
Tüüp Täielik Küünte Näpunäiteid
Toote Tüüp False Nail
suurus long
Materjal Akrüül
Küünte Pikkus 1.8-2.4 cm
Küünte Laius 0.7-1.4 cm
Kogus 1
Päritolu Mandri-Hiina
Mitu Tükki Üks Ühik
Mudeli Number C03

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut