Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine Raha Vatti Ja Raha Kokkuhoid Korraldaja, Kellel On Raha Ümbrikus Raha Sideaine Säästmiseks Raha

Laos
€14.77 €7.38

Sku:

n167025

Sildid:

Meie Raha Säästmise Väljakutse Ümbrikud on täiuslik lisaks oma kokkuhoiu kava.Huvitav DIY kujunduse ja raha ümbriku süsteemi, saate hõlpsalt jälgida oma raha.Valmistatud paber ja PVC, nad on nii vastupidav ja lihtne kaasas kanda.Ideaalne Jõuludeks või iga kord.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine

Toote suurus: 12.8x21.5cm/5.04x8.46 tolli

Toote kaal: 150g

Toote materjal: PVC

Toode värv: Roheline/Roosa

Toodete Nimekiri:

1 valige x 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Eriti DIY Disain: Uuendada oma rahalisi eesmärke iga-aastane meie korduvkasutatavad väljakutse kava featuring lõbus DIY kujunduse.Loo oma kaas ja kirja, et peatada motiveeritud ja teele.

2.Praktiline Kokkuhoid Korraldaja: Kogemusi kiusame vaba orgkomitee koos meie 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine.Featuring raha ümbriku süsteemi ja kokkuhoid tracker, saavutades oma säästud eesmärke pole kunagi olnud nii lihtne ja praktiline.

3.Kauakestev ja Funktsionaalne: Valmistatud väga hea kvaliteediga materjale nagu paber ja PVC, see 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine pakub erakordset kaitseks vee ja pisaraid.Selle sile ja mugavalt tunda julgustab järjepidev kasutamine.

4.Mugav Kanda: sammu pidada oma rahalisi eesmärke, kasutades meie 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine.See on vaevatu transpordi ja laos ja on kompaktne suurus, mis sobib iga kott ilma istuvad palju ruumi.

5.Suurepärane Kingitus: Volitada ennast ja oma lähedasi säästa raha terve aasta selle motiveerivat 52 Nädala Raha Säästmise Väljakutse Sideaine.See on ideaalne kingitus sünnipäevad, kooli, Jõulud, või iga kord.Anna see klassikaaslased, sõbrad ja lapsed.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut