Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Laua Kalender 2024 Töölaua Kalender Stiilne Ja Ilus Töölaua Kalender Flip-up, Disain Ja Väike Silt Auto Kooli

Laos
€13.71 €4.80

Sku:

n214065

Sildid:

Jälgida oma ajakava stiilis meie Töölaua Kalender!Unikaalne ja moodne disain lisab veidi rafineeritumalt oma töö, samas nurgas kaitse konstruktsioon tagab vastupidavuse.Kompaktne piisavalt võtab vähe ruumi laual, veel mugav piisavalt sõiduplaani kõiki aspekte oma elus.Ideaalne mitmesuguseid rakendusi, see kalender on must-olla iga laua taga.

Toote kaal (ligik.)270g

Toote mõõdud: (ligik.)20*16.5*8cm/7.87*6.5*3.15 tolline

Toote materjal: Paber

Pakkeleht:

1* 2024 Kalender Spiraal Seotud

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Retro Disain: See gorgeous retro-stiilis 2024 kalender on veidi värvi lisada, et oma laua või seina.Omapärane ja silmatorkav disain annab oma toa vihje retro võlu, ja veebilehed teha see lihtne meeles pidada olulist korda.

2.Ideaalne Kaitse: 2024 kalender kasutab vastupidav nurka kaitse disain, et säilitada oma vastupidavuse ja ilu, vältides samal ajal curling või pisaravool.Paks, kvaliteetne paber, tint levik ja segadus on välditud.

3.Täiustatud Planeerimine: hoia peal oma ajakava koos 2024 kalender on väike, sildid ja kuu võrkude jaoks märkmeid ja pühad.Korralda oma isiklikke ja tööalaseid plaane kergesti kasutades seda funktsiooni-rikas planeerija, mis pakub mugavat sõiduplaani.

4.Reisikaaslane: See 2024 kalender on kompaktne suurus, mis võtab vähe ruumi teie lauale või seinale.See on lihtne ladustada ja vedada kuhu iganes sa minna.

5.Lai Valik Kasutada: Nautige sujuvat planeerimine kooli, õppida tuba, desktop koju või auto see 2024 kalender.Ideaalne üliõpilased, spetsialistide ja perede peatada organiseeritud ja produktiivne ükskõik milles.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut