Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vallasvara Hoidmine Hammas Võti Puust Riidepuu Kodus Seina Vintage Esik Kodus Ruumi Kokkuhoiu Magamistoa Ukse Taga Dekoratiivsed Tuba Rack

Laos
€19.66 €9.83

Sku:

n1695

Sildid:

Bullet Punkte:

1、ruumisäästlik Disain: Wall mount konksud saab kergesti paigaldada ukse taga, mis võimaldab teil kõige paremini kasutada ruumi-ja riputa oma esemeid mugavalt.See ei mõjuta avamise ja sulgemise luuk, nii et saate juurdepääsu oma asjad ja igal ajal.

2、Sisseehitatud Laekaga Hoiustamine: Hoidke oma väikesi asju, et selle seina konks hammas, mis on selge liigituse erinevaid objekte.Enam räpane sahtlid või kapid, lihtsalt puhas ja korras ruumi.

3、Lihtne Kasutada: Kooskõlas push-to-open kaanega, saate kergesti avatud paneeli ja tutvuda ukse riidepuu konksu ilma probleemideta.See funktsioon muudab mugav ja kasutajasõbralik, kellel oma riided, kotid, rätikud, ja rohkem.

4、Poest Mugavalt: Need wall mount konksud on varustatud 6 väikesed konksud, mis mahutab oma sall, vihmavari, rätik, müts, ja rohkem, säästa palju ruumi oma köögi kapis või kapist.

5、Eemaldatavad Konksud: Need seina-mount konksud on ideaalne korraldamiseks hommikumantel, rätikud, riided ja muud esemed, oma toas, vannitoas või köögis.Neid on lihtne paigaldada ja eemaldada, ei kahjusta oma seina.Võite kasutada neid korraldada oma ruumi ja muuta see rohkem puhas ja stiilne.

Seina Konks Hammas on mugav ja stiilne viis korraldada oma võtmete, köögiriistad ja muud esemed.See pakub wall mount konksud, et võib paigaldada raadiosaatja, ilma puurimis-või kruvid vaja.Konksud on tugev ja vastupidav.Seina Konks Hammas on ideaalne lahendus, et hoida oma kodu puhas ja korras.

Omadused:

Toote nimetus: Seina ladustamise konks

Materjal materjal: ABS keskkonnasõbralik uus materjal

Paigaldus: nr-puurimine paigaldus

Pakkeleht:

1*Seina Konks Rack

Märkus:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

suurus M
Liigitus Mitte-tagaistme Rack
Päritolu Mandri-Hiina
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud Tüüp
Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul
Nr. Määramistasandite Üksik
Kasutamine Tühi-tähi
Mudeli Number Seina Konks Rack
Materjal Plast
Kohaldatav Ruum Taga Uksed/Seintel

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut