Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

20Pcs Jõupaber Seemne Ümbrikud Suletavasse Isekleepuv Pakettaknad Seemnete Säästmise Kogumise Taimsed Lillede Seemnete Ladustamise Kotid

Laos
€1.67 €0.74

Sku:

n4424

Sildid:

Omadused:

1. Keskkonnasõbralik materjal: Need seemnete ladustamise kotid on valmistatud keskkonnasõbralik jõupaber, mis võib olla lagunenud ja taaskasutatud.See on keskkonnasõbralikum kui ühekordse kasutusega plastik-kotid.

2. Kvaliteetne tihendus: Jõupaber seemnete ladustamise kotid on tugev isetihenev omadused, mis suudab tagada, et seemned on endiselt värske ajal pikaajaliseks ladustamiseks.

3. Suur mahutavus: Iga kott mahutab suure hulga seemneid, mis võivad rahuldada nii isiklikku aiandus hobid ja suurte põllumajandussaaduste istutamine.

4. Peen viimistletud: Kui kraft paper bag on loomulik välimus ja tekstuur, mis ei ole ainult hea funktsioone, kuid lisab ka elegants ja rafineeritumalt oma seemnete hoidmine.

5. Multifunktsionaalne kasutamine: lisaks hoidmine seemned, need paberist kotid sobivad ka ladustamiseks muud väikesed esemed, nagu näiteks mündid, ehted, käsitöö, jne., ja on väga kohanemisvõimeline.

Kirjeldus:

Materjal: Jõupaber

Suurus:3.11*5.67 in/7.9*14.4 cm

Värv: pruun, valge, kollane

Protsess: UV trükkimine

Pakett Sisaldab:20pcs

Märkused:

Palun lubage tõsta vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Värvid võivad veidi erineda erinevate monitoridega.

Muster Korter Tüüp
Kohaldatav Ruum Elutuba
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Ristkülikukujuline
Brändi Nimi Hoeaden
Tüüp Ladustamise Kotid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut