Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kohandatud Etikett Parukas Sulatamise Spray 120Ml/130Ml Selge Parukas Liimi Sulatamise Spray Liimid Pits Viimistlus 10 Pudelit Pits Spray Liimi

Laos
€64.11 €42.96

Sku:

n174602

Sildid:

Kohandatud Etikett Parukas Sulatamise Spray 120Ml/130Ml Selge Parukas Liimi Sulatamise Spray Liimid Pits Viimistlus 10 Pudelit Pits Spray Liimi

【Nähtamatu Pits Sulatamise Spray Ees Pits Parukas】:Meie parukas spray liimi muutub läbipaistev tekstuur pärast kuivatamist, koos parukas pärast väga loomulik mulje, täiesti nähtamatu parukas liimi jälgi, et sa enam kindel.

【Väga Tugev Hoidke】Meie pits adhesive spray annab sulle pikk-püsivaid tulemusi, nii et teie pits parukas jääb väga heas korras kogu pika päeva.See kestab 1-5 päeva ja ainult nõuab kiiret iga päev touch-up.

【Kiiresti Kuivav】See pits sulatamise spray on vesine tekstuuri ja pihustid läbi väga peene udu, nii et see kuivab kiiresti ning aitab säästa aega.

【Ei Jäägi ja Build-up】See pits sulamine parukas spray ees pits parukas spray, selgelt vesine tekstuur, pihustid läbi ilma build-up või jääk, mis annab teile täiuslik, loodusliku ilmega parukas.

【, Kuidas Kasutada 】

SAMM 1:Pihustada õhuke kiht pits meltingspray serva pitsi.

SAMM 2:Kasuta föön puhuma, et stickystate ja eemaldada liigne pits

3. SAMM:Pane parukas ja kuiv, see on föön

Brändi Nimi plussign
Mudeli Number Pits Sulatamise Spray Custom Logo
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal 120ML/130ML Sulatamise Spray Pits Parukad
Kogus Ees Pits Parukas Liimi Glueless Installida
Toote Tüüp liimid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut