Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

MAA ROVER DFFENDER 90 P400XS 130SHE Luukpära Auto Katta Veekindel Väljas Katta Päikese ja Vihma Kaitse Lukk ja Lukuga

Laos
€216.12 €140.48

Sku:

n1905

Sildid:

Umbes see punkt

1.Triple Layer Kaitse - Ultra-kerge, veekindel weather shield riie peal, hingav kaitsva kangas külgedel ja pehme mitte-riidest vooder, et vältida kriimustusi teie auto on valmis.

2.Veekindel ja Hingav - pealmine kiht takistab vee sattumist autosse, kuigi pool vett hülgav riie aitab ventileerida niiskust, mistõttu on ideaalne viis kaitsta oma auto.

3.UV-Kiirguse ja Fade vastupidav - Meie auto katta on UV-kindel ja fade vastupidav, et kaitsta oma sõiduki kahjulike UV-kiirte eest, vähendades pleegib ja muud potentsiaalset pikaajalist päikese kahju.

4.Sobib Kõige enam Auto Mudelid - Custom-fit disain enamik auto mudelid, millel on võimalused suuremad suurused mahutada ekstra kaitserauad, katustele, või varuosade rehvid.Uuendada mustrid saadaval lähima auto mudel.

5.Lihtne Paigaldus ja Hoiustamine - Lihtne paigaldada ka antenni plaaster, ja voldid üles hõlpsasti väikseks ladustamise kott.

Tips 1:VIN

1. Tooted näitavad meie pilt võib veidi erineda tegelikest tõttu konfiguratsiooni vahe igal aastal ja iga auto kohta, palun esitada täielikku raami number (VIN-kood) enne ostu nii, et me suudame õige punkt oma auto.Kui sa näita meile mõnda oma Auto Katta, see aitab meil sobitada õige kilp teile.

2. Kirje Tüüp: Auto Katta

3. Materjal: Sünteetika

4. Kasutamine: Kaitsta auto

5. Kui te ei leia sobivat toodet oma auto, võtke palun ühendust meie klienditoega

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi metoway
Toote Tüüp Auto Hõlmab

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut