Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Astronaut Telefoni Omanik Reguleeritav Ruumi Teemaline Koomiks Spaceman Autohoidiku Töölaua Kaunistus Kaunistused Mobiiltelefoni Pad

Laos
€9.70 €4.85

Sku:

n108933

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS, see astronaut telefon stand on ohutu ja lõhnatu.Seda võib kasutada pikka aega ilma deformatsioon või pleegib.

2. Huvitav Kaunistamiseks: See astronaut telefon seista saab kasutada nii huvitav ornament kaunistada oma tuba, lisades mõned ruumis-teemastatud võlu.Tegemist on eri kujuga, nii et saate valida oma lemmik.

3.Lihtne Kasutada : Kooskõlas käesoleva astronaut telefon seista, saate kergesti valida ja paigutada oma telefoni ühe käega, mistõttu on mugavam vaadata näidendid või teha otseülekandeid.

4. Praktiline Disain: See astronaut telefon seista saab panna igal ajal, nii horisontaalselt ja vertikaalselt 2 taset reguleeritava kalde ja baasi kaardi pesa disain, mistõttu on kom fortable vaadata näidendid ja kaitsta selg.

5.Stabiilne Telefon Seista: kolmnurkse põhimõte disain, see on astronaut telefoni alus on vastupidav ja sitke, tagamaks, et sinu telefon on stabiilne ja ei raputab, kui te vaatate videoid või helistada.See muudab ka oma laua vaatad rohkem lõdvestunud ja lõbus.

Kirjeldus:

See astronaut laua telefoni alus on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja on saadaval eri kujuga, et sobib oma stiil.Selle lihtne kasutamine ja 2 taset reguleeritav kalle oleks lihtne kasutada.Unikaalne kolmnurkne põhimõte disain, see annab stabiilsust oma pH-üks .Ideaalne tahes ruumi entusiast või selleks, et lisada unikaalne touch oma laua taga.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: kodu kaunistamiseks

2. Toote materjal: ABS

3. Toote kaal: umbes 100g

4. Toote suurus: umbes 12*9.12*10.7 CM (4.72*3.59*4.21 tolli)

Meeldetuletus:

Toote mõõdud/pildid on käsitsi mõõdetud ja võtta, palun anna mulle andeks see väike kõrvalekalle

Pakk Nimekiri:

Astronaut Telefoni Hoidik 1 x

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil euroopa
Materjal Plast
On Nutikas Seade no
Teema Inimesed

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut