Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tabel Glow-in-the-Tume Katoliku Jeesus Risti Seisma Vintage Usuliste Christian Seisab Kiriku Krutsifiks Laua Kaunistamiseks

Laos
€5.83 €3.21

Sku:

n24802

Sildid:

See krutsifiks risti seisma on ilus ja vastupidav viis näidata oma veendumustest ja maitse.See võib kuma öösel, luues rahuliku ja sakraalne atmosfäär.See on ka kaasaskantav ja saab paigaldada oma seljakotis või taskus.Kas teil seda vaja on, palve, meditatsioon, või kui religioosse ürituse pakkumise, see rist seista on parim valik.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Glow-in-the-Tume Rist Ornament

Materjal: PP

Suurus: 220*100mm

pakkeleht:

Glow-in-the-Tume Rist Ornament * 1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja kauakestev: See seisab krutsifiks on valmistatud kõrge-kvaliteet, PP materjal, mis on ilus ja vastupidav.Seda võib kasutada pikka aega ilma painutamata või pleegib.See on suurepärane teenetemärgi kodus, või kirik.

2.Esitleda oma ja stiil: See seisab krutsifiks on uhke ja peen viis esitleda oma ja stiili.Kaasas disain baasi, mis võimaldab teil paigutada see mugavalt tabelid, raamaturiiulid, kapid ja muud kohad.See on suurepärane täiendus teie kodu või ornament.

3.Päevavalgus säraefekti Rahu: Te tunnete, lootusrikas ja inspireeritud oma sära.See seisab krutsifiks on fluorestseeruv kuma mõju, mis võimaldab kiirata öösel.Te näete seda isegi pimedas keskkonnas, mis võib pakkuda teile mugavust ja juhiseid.See on ilus ja sisukas kaunistamiseks oma kodu või . .

4.Kompaktne Ja Kerge: See seisab krutsifiks on suurepärane viis väljendada oma ja pühendumus igas olukorras.Te saate kanda seda oma seljakotis või taskus ja see koht, kus iganes sa seda vajad.See on ka suurepärane kingitus oma sugulasi ja sõpru, kes armastavad oma tõekspidamisi.

5.Vaimne kaaslane: See seisab krutsifiks on täiuslik kaaslane teie ka eri religioossete tegevuste, nagu ristimine, osadus, palve, ja rohkem.See on ka ilus käsitöö ornament, mis näitab, et oma armastuse ja kiindumuse kodus või tuba.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut