Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pvc Tai Fänn 33cm Suur Valju Bambusest Fänn Kung Fu Staadiumis täitmiseks Kingitused Rekvisiidid Käsitöö Poole Kokkuklapitavad Fotograafia Tantsu Fänn A4y2

Laos
€6.34 €3.16

Sku:

n32627

Sildid:

Spetsifikatsioon

Toote nimetus: PVC laser film kokkuklapitavad fänn

Materjal: PVC + plastik

Värv: nagu näha

Suurus: paljastama: 68cm/26.77 tolli

Sule: 33cm/12.99 tolli

Kirjeldus

KVALITEETNE MATERJAL: Valmistatud kvaliteetsest PVC materjalist ja on tagatud kvaliteetne metal, needid, muutes need fännid väga vastupidav.

LIHTNE AVADA: Lülitage need suured värvikas käsi fännid, et kuma päevasel ajal või pimedas valgust.Nad teevad hämmastav haaramine heli avamisel.Nad liiguvad palju õhku väga lihtsalt ja kestab pikka aega, kuna osa oma komplekt või kostüüm, mistõttu on neil oluline aksessuaar kuuma ilmaga.

KÕIK KORDA: Plastikust kaasaskantav fännid on täiuslik aksessuaar reividel, festivalid, pooled, uhkus, tantsud, cosplay, disko -, kontserdi-või pulmad ja rohkem!

Lai valik kasutusalad: saab kasutada, et hoida jahedas, hot flash, Tai Chi koolituse ja konkurentsi, karnevali-pooled -, tantsu -, lava jõudlust, pulmad, kiriku -, karnevali -, karnevali -, seina kaunistamiseks, ideaalne kingitus sünnipäev, emadepäev, isadepäev, thanksgiving, valentinipäeva, aastavahetust.

Unikaalne veekindel PVC materjal: pimestav värv päikesevalguse/must kerge, see on väga silmatorkav inimeste seas kuhugi.

Toode Nimekirja.

1*PVC laser film kokkuklapitavad fänn

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Have a nice day!

Päritolu Mandri-Hiina
Fänn Kattematerjal Riie
On Kokkupandav Jah
Arv Fänn Ribi 14
Fänn Soonik Materjal Plast

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut