Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mugav Märkus Kaardi Cartoon Märkmete Mitte-Kleepuv Märkus Paber Kontori Koolitarbed Käsiraamat Kleebis Plaani Kirjutamise Käsiraamat Märkused

Laos
€7.68 €3.83

Sku:

n25542

Sildid:

Toote Kirjeldus:

1. Veekindel eriala: re-stick film kaitsta teabe kaitseks vedel, isegi ajal.

2. Eriala veekindel test: Kirjutatav ristkontrolli pärast märgumise ja puhastamine.

Kirjeldus:

Ühe suurus: umbes 8cm / 0.26 aastal

Toote kirjeldus: lehed 10 x 10 mustrid, kokku 100 lehte

Pakkeleht:

Armas Flash Kaart*100 lehte

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kasulik Käsiraamat】aidata meie Armas Flash Kaardi komplekt, mis on mõeldud praktiline ja lihtne kasutada, see on kasulik vahend, lapsed ja sõbrad, kes armastavad kirjutada käsiraamatuid.

2.【Mugav Kirjutada Ladusalt】meie abiga Mugav Märkus Kaart, mis on tehtud jää lihaste paber, See on mugav kirjutada ladusalt lahkumise sõnumid, võttes märgib, jne.

3.【Erinevaid Mudeleid Valida】Iseloomustab poolt välja töötatud erinevad mustrid, kus saab valida, meie Flash Kaardid on suureks abiks, et tuua teile erinevad ideed ja erineva meeleolu.

4.【Ideaalne Kingitus Lastele】Meie Multi-värvi Flash Kaarte saab andis ära poisid ja tüdrukud, kingitused Jõuludeks, sünnipäevaks, pere, puhkus, külastada, või neid kasutada selleks, et inspireerida käsitöö projekte kodus või koolis.

5.【Võluv ja Atraktiivne Disain】Meie Armas Mugav Märkus Kaardi funktsioone, võluv ja atraktiivne disain, see võib kasutada ka märkmepaberi jaoks õppimine märgid.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut