Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Santa Claus Tapeedid Jõulud Dekoratsioon Jõuluvana Ronida Seina Kaunistamiseks Riided Jõulud Rippuvad Kaunistused Ripuvad

Laos
€29.03 €14.52

Sku:

n25804

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Vastupidav ja Mugav: Anna oma Jõulu pidulik ühendust meie Jõuluvana tapeedid, valmistatud kõrge kvaliteediga kangast ja suurepärane puuvill), mis tagab suure vastupidavuse.Peen viimistletud ja keerulise üksikasjalikult teha neid vastupidav kulumine.

2.Tõsta Oma Decor: Olla võlutud eriline disain mägironimine Santa Claus Tapeedid.See on ideaalne adorning decor oma kamin, seina -, akna-või ukse muutes oma kodus elav ja rõõmsameelne oma hubane, ainulaadne ja lõbus eeltäidetud jõuluteemaline kaunistus.

3.Mitmekülgne Mõõdud: Valida kahe klahvisuuruse need suured väljas kaunistused, pikkusega 110cm või 170cm, et luua ilus stseeni koos LED-tuled, ainulaadne ja õrn.

4.Pidulik Õhkkond: Tõsta oma puhkus decor meie Jõulud Tapeedid Santa Claus.Lihtne peatada teie ees ukse, akna või seina, need jumalik decor tükki tuua võlu ja põnevust, et mis tahes ruumi.Nad on vastupidavad, täielik puhkus cheer, ja täiuslik katvus rõõmu kodus või äri.

5.Suurendada Puhkuse Meeleolu: Meie Jõulud Tapeedid Jõuluvana teha suur kingitus ideid sõbrad ja pere.Suurendada oma puhkuse meeleolu peen ja õrn kaunistused, et lisada puudutus võlu koju.Tee oma tähtpäevadel meeldejääv nende unikaalne ja uimastamise tapeedid.

Kirjeldus:

See Suur Jõulud Jõuluvana peen viimistletud on ideaalne välisuks kujundusest.Ronida Jõuluvana kaasas LED tuled ja on erakordselt tundlik.Upgrade oma kodu Jõulud decor see uimastamise tükk, ilma pingutuseta.

Kirjeldus:

Nimi: Santa Claus Tapeedid Teenetemärgid

Materjal: riie

Suurus ja kaal:

110cm: Pikkus: 110 (cm) 335g

170cm: Pikkus: 170 (cm) 450g

Toote mõõdud: (ligik.)110 või 170cm/43.31 või 66.93 tolli

Toide: 3 x AA patareid

Pakkeleht:

1 x Tapeedid Santa Claus Väljas Kaunistamiseks

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Materjal Plast
Assamblee On Nõutav no
Teema Inimesed

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut