Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Halloween Aias Skulptuur Valge Vaim Väljas Kuju Armas Kummitus Aia Kaunistamiseks Vaik, Käsitöö, Vastupidav, Lihtne Kasutada

Laos
€14.65 €12.15

Sku:

n42924

Sildid:

[Armas Vaimu Halloween Kuju] otsid väljamõeldud Halloween desktop center teenetemärkide või teenetemärkide tulemas Halloween?Meie Halloween kuju on teie parim valik!Classic retro vaimu disain, armas ja elav, Halloweeni kaunistused on teie parim valik!

Kõrge kvaliteediga materjalidest Halloween vaimu sisustus on valmistatud kõrge kvaliteediga looduslik vaik materjalid ja poleeritud pinna tekstuur on rikas, mis 100% taastab autentsust pilt!Tugev kulumiskindlus, ei ole lihtne murda ja fade, suurus 15 x 11 x 4cm, Halloween Desktop Center Halloween Töölaua Kaunistus, Halloween Vaimu Kaunistamiseks on parim valik!

[Halloween Sisekujunduses] ghost kuju Halloween dolls loob salapärane ja jube õhkkond oma kodus!Ideaalne kaminad, windowsills, aknad, lauad, vitriinid, vitriinid, magamistuba, nuku majad, Halloween räägi aiad, kontorite, restoranid, kooli klassiruumid ja mis tahes koht, kuhu soovite lisada Halloweeni vaimus!

[ideaalne Kingitus] hiljuti uuendatud Halloween nukk on suurepärane kingitus perele, sõpradele või kolleegidele!Väga sobiv sünnipäeva kingitused, Halloween kingitused, housewarming kingitused, koerus kingitused, pulmad kingitused, Halloween sünnipäeva kaunistused, Halloween pool kaunistused, trikk-või-ravivad kingitused.Huvitav ja armas välimus on soositud kõigile!

suurus: 15 x 11 x 4cm

Materjal: vaik

värv: Valge

Pakendi Sisu:

1 x kaunistuste

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal vaik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut