Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pliiatsi Hoidja Laua Armas Naised, Teismelised Lapsed Laua Office Desktop Pliiatsi Omanik Korraldaja Mini-Külmiku Tüüp Pliiats Pliiats Omanikud Korraldaja

Laos
€11.09 €5.55

Sku:

n2669

Sildid:

Kirjeldus:

Kavandatud mini külmkapp stiil, see pencil cup annab piiretega ladustamine.Oma pliiatsid ja muud statsionaarsed asjade salvestatakse korralikult ja hoolikalt, mis vastavad teie iga päev ladustamise vajadusi.

Selle pliiatsi hoidja on suure võimsusega.Ta saab salvestada erinevaid väikeseid objekte, näiteks eri tüüpi sulepead ja muid erinevaid asju, nagu utility noad, meik pintslid, ja nii edasi.

Tehnilised andmed:

Nimi: Pliiatsi Hoidja Laua Armas

Materjal: PP

Värv: Oranž, Punane/Roosa/Sinine

Suurus: umbes 10.5*10.5*12 cm / 4.13 * 4.13 * 4.72 tolline

Toote kasutamine: ladustamine, pliiatsid, kasuliku noad, sidumismaterjalid, kustutuskummid, ja muud kirjatarvete

Pakett Nimekiri:

Kirjutusvahendi Hoidja * 1

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Materjal - Vastuvõtmise suurepärane PP materjal, pliiatsi hoidja on suurepärane kvaliteet.See on hästi tehtud ja kõrge tugevus.Ja on delikaatselt tehtud, see ei ole kerge kaduma.

2.Suure Mahutavusega - See pliiatsi hoidja on suure võimsusega.Ta saab salvestada erinevaid väikeseid objekte, näiteks eri tüüpi sulepead ja muid erinevaid asju, nagu utility noad, meik pintslid, ja nii edasi.

3.Sektsiooni Ladustamise Pliiatsi Hoidja - See pencil cup võib vastata teie ladustamise vajadusi, kuna see on suure jõudlusega ja pakub piiretega ladustamine.Seda saab talletada oma pliiatsid ja muud statsionaarsed asjade korralikult ja korrektselt.

4.Magnet Sulgemise Pliiatsi Hoidja - Vastuvõtmise mini külmkapp stiili, see on väga lihtne kasutada.Ukse see pliiats korraldaja võib kindlalt suletud, et vältida tolmu ja on lihtne avada.

5.Laialdane Kasutus - Seda saab laialdaselt kasutada.Kliendid saavad kasutada seda pen mahuti mitte ainult pliiatsi omanik, kuid ka meik harja hoidja.Väga kasulik pastakahoidja.

Toote Tüüp Adapter
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut