Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Desktop Gong - Feng Shui Messing Gong Desktop Ornament Koos Alusega Ja Vasara, Õrn Hiina Home Decor Vastupidav Kaheksa Diagrammid

Laos
€20.38 €14.88

Sku:

n29393

Sildid:

Desktop Gong - Feng Shui Messing Gong Desktop Ornament Koos alusega Ja Vasara, Õrn Hiina Home Decor Vastupidav Kaheksa Skeeme [SUUREPÄRAST MATERJALI]: See töölauale ornament on valmistatud messingist gong puidust seista ja vasara, sileda pinna ja peen töö.Zen decor desktop gong on suurepärane Feng Shui kodu kaunistamiseks, neelavad soodne rikkuse, ornament, see saab kuvada ja koguda pikka aega.

[PEEN DISAIN]: Ka feng shui messing gong desktop võtab ainulaadne Hiina stiilis disain, väike messing gong, mis on peen ja moodne, vask münt on inkrusteeritud keskel põhjas puidust raam, ja konks ja silmus on mõeldud paremal pool ülaosas, mida on mugav riputamiseks drum haamer.

[ZEN ART]: See feng shui decor on sümbol, kellelt on nõutud raha, exorcising kurjad vaimud, see ei saa ainult väljendavad meie poole püüdlemine parema elu, vaid lisada ka unikaalne eksootiline õhkkond, et oma ruumi.Kui te strike messing gong lisada ram-i, see annab rahustav heli, mis rahustab ja lõdvestab sind.

[IDEAALNE KINGITUS]: Me usume, et Feng Shui ornament, mis sümboliseerib "rikkuse ja õnne" võib tuua teile rahu, tervist ja õnne.See zen kunsti messing feng shui desktop gong saab panna nagu teenetemärgi elutuba, magamistuba ning kontor.Samuti on see väga sobiv jooga, meditatsioon või heli ravi.

[LIGIKAUDSED MÕÕTMED]: L x W x H/7.5 x 2 x 8 cm/19 x 5 x 21 cm.Kaitsekile pinnal gong tuleb eemaldada enne kasutamist, muidu see mõjutab heli kvaliteet gong.See võib muuta tuim keskkond huvitav.

Stiil:A:Kaheksa Skeeme/B:Hiina Sodiaak/C:Double Dragon

Värv:Must & Vask

Materjal:Metall

Suurus:21x19x5cm

Pakendi Sisu:

1 * gong

1 * seista

1 * vasara

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut