Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kõrge kvaliteediga Elektrooniline juhtseade Auto Tarvikud ME17 ECU Jaoks F01R00DHS1 F70-BM15LD-MT F01RB0DHS1 Geely auto ECM

Laos
€115.94

Sku:

n32429

Sildid:

Paljud EKÜÜD ei ole plug and play, tuleb see programmeerida sobitada, et tööta korralikult!

Kui te ei tea, kuidas programmi või nad ei ole väga professionaalne, see on soovitatav, et saada oma vana arvuti, juhatuse meile programmeerimine.

Kui te ei ole kindel kas see osa sobib teie auto?Võtke meiega ühendust ja esitage oma toote kood enne tellimuse, soovitavalt ka pilt!

Enne kui teete makse ,andke teada

Me oleks vähendada hinda ja kinnitada shipping viis, kuidas saate

Kui te ei leia toode, mida vajate, võtke meiega palun ühendust!

Palun lugege hoolikalt enne ostu, kaupa:

(1) Palun ärge suvaliselt küsida vaidluste: saada kaupa kui on mingeid küsimusi on või ei ole rahul, palun võta meiega ühendust kohe, me aitame teid kontrolli ajal.Ei too vaidluste puudumisel võtke ühendust, sest see lihtsalt ei suuda probleemi lahendada.

(2) Kui teile kaup on küsimusi(mudel, välimus, bränd, jne.)tuleb kõigepealt võtke meiega ühendust, et tagada, et kahtlemata ja seejärel installida.

(3) Kui käitis ei tööta korralikult, kõigepealt kontrolli oma auto anti-theft funktsiooni, kui üldse, siis kasutage seadet dekrüpteerida anti-varguse või vargusevastased sobitamine programmitöö saab tavapäraselt kasutada.

(4) kauba kätte Saanud nii kaua, kui toote mudeli / koodi, pistik, välimus sama saab tavapäraselt kasutada.Kui sa leiad, et brändi, tootmise kuupäev, partii number, värv, jne.ei ole sama, see on normaalne nähtus (palun ärge arvake, et toode on vale).

Pange tähele, ostjad:

(Umbes auto anti-varguse dekodeerimine sobitamine):Kui EKÜÜ on paigaldatud, võib see ka ei käivitu.Kõigepealt kontrolli, auto on varustatud anti-theft funktsiooni, (või kas võtmel on kiip),Kui teie auto on koos anti-theft funktsiooni, on vaja dekodeerida vaste (koos dekooder) on edukas, auto saab alustada tavaliselt.

Teate :Kuna paljud riigid nõuavad maksu number (ID-kaardi number), see on kõige paremini tagada see, kui tellimuse.Näiteks, sõbrad Peruus vaja lahkuda DNI või RUC ja sõbrad Brasiilias vaja anda CNPJ või CPF.Indoneesia sõbrad võivad anda ID NR ja npwp.

Kui kaup toimetatakse kullerfirma, kui teie aadress on kauges piirkonnas, DHL、 FEDEX、 UPS ja teised kullerid on vaja küsida täiendavaid kohaletoimetamise tasu kõnnumaadel, siis ostja peab moodustavad postikulu erinevus, või muuta kuller firma meili, ja vaadake, mis üks kuller saab laeva normaalseks, või saate tellimuse tühistada.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut