Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Jõulupuu Ripatsid Dragon Ornament Realistlik Dragon Võtmehoidja Aknas Decor Akrüül Lohe Muna Kaunistamiseks Tarvikud Kingitused

Laos
€1.58 €0.95

Sku:

n3299

Sildid:

Toote Kirjeldus:

Materjal: Akrüül

Värvus:10 Värvi, nagu pildil

Pakendi kaal:12g

Suurus: 8cm

Omadused:

Jumalik Disain: See lohe muna rippus ornament pakub cute cartoon disain, mis on veidrad, et teie Jõulud puu või muu pidulik dekoratsioon.Selle värvid ja peente detailidega muuta see võluv lisaks sellele, et oma puhkus kujundusest.

Mitmekülgne Kasutamine: See sarmikas ornament ei piirdu lihtsalt Christmas tree teenetemärgi.Samuti saab seda kasutada kui auto ripats, kott võlu, või võtmehoidja.Kompaktne suurus ja kerge materjal akrüül oleks lihtne üles riputada või lisada kõikjal soovite, lisades, pidulik, et sinu igapäevased tarvikud.

Vastupidav Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga akrüülist, see Jõulud rippuvad ornament on ehitatud viimase.See on purunemist, tagades, et tal peavad taluma ajaproovile ja olla osa teie puhkus kaunistused aastaid.

Pilkupüüdev Sisustus: Kas sa riputada see oma Jõulupuu või seda kasutada, kui dekoratiivne , see ripats on kindel, et silma oma külalistele.Selle unikaalne dragon muna, disain paistab hulgas traditsioonilised kaunistused, mistõttu on vestlus ja teabekeskuse oma puhkuse ekraan.

Suurepärane Kingitus Idee: Otsin imeilus kingitus kallimale?See lohe muna rippus ornament muudab suurepärane kingitus valik.Tema armas ja pidulik kujundus meeldib nii lastele kui ka täiskasvanutele, ja see võib olla mälestus või kasutatakse dekoratiivse võlu aastaringselt.Levitada puhkus cheer see võluv ja mitmekülgne ornament.

Komplekti Kuulub:

1* Jõulud Ripats

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi projekti.Me garanteerime, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldavad kerget suurus erinevusi.Täname oma arusaamist.

Brändi Nimi KANNERT
Elektrooniline no
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut