Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

100% Remy juustest Toppers Naiste Keskmine Osa Blond, Kuldne juustest Tükki Hõrenemine Juuksed Silk Baasi Klipi Toppers

Laos
€130.40 €58.68

Sku:

n344408

Sildid:

Palun Lisa

See juuste torukübar on pits baasi.Inimese karvad on käsitsi kootud arvesse pits ja pits on väikesed augud.

Ära osta kui ei meeldi see.

【Käsitsi Valmistatud Pits Baasi】

Meie juuksed toppers on käsitsi valmistatud Šveitsi Pits Baas, uus upgrade alates silk baasi.Meil on rohkem loomulik ja mugav kanda.Pits baas on väga kerge, pehme, realistlik ja vett hülgav annab teile uimastamise kanda kogemus.

【Mitu Soeng】

Sobib naiste hõrenemine juuksed, hallid juuksed,valged juuksed või halb juuste kvaliteet peal pea, saab keskmise või pool osa ja isegi annab teile täiuslik juustepiir.Ka tema täiuslik disain, õmblemine, saab siduda seda poytail loomulikult või lahti oma juuksed vabalt.Meie 100% Käsitsi seotud Juuste torukübar on nii kergem kui täis parukas, see võib katta kuni kõik vead oma peaga.

【Täiendatud Materjali ja Ravi Juhis】

100% Päris Inimese Juuksed Käsitsi Valmistatud Toppers.Kadumas ja sasipundar tasuta, ei ole sünteetilised mix, nr loomade kangast mix, võib pesta värvitud, lokitud ja sirgeks. (Vältida triikimine juukseid kõrge temperatuuri-nõustab 100-120 kraadi).

【Soojem Meeldetuletus】

Kuna meie juuksed torukübar on 100% päris inimese juuksed , see võib olla deformeerunud transportimise ajal.Pärast torukübar, pea meeles, et stiil torukübar järgige video, ja siis sa näed, tunned seda juuksed torukübar on maagiline võim.

Värv võib veidi erineda pildil näitas, arvestades valguses ja eri jälgida.Aga kuna see on päris juustest,klamber torukübar võib olla värvitud, et täpse värvi sa tahad, kui vaja.EI SOBI keegi, kes on peaaegu kiilas üleval või pea paks kaas.

HTFK004 12inches

HTFK005 12inches

HTFK002 12inches

HTFK001 12inches

Päritolu Mandri-Hiina
värv hele pruun kuldne, pruun blond, kuldne
Juuksed Hinne Remy Juuksed
Funktsioon juuste väljalangemine kate, juuksed torukübar nr tukk, pruun blond, kuldne parukad, HAIRCUBE juustest
Toupee Alus Silk Alus
Pikim Juuste Osa >=40%
Brändi Nimi HAIRCUBE
Sõlm Ühe Sõlme
Eluiga 6 Kuud
suurus 4*3.5inch
Lahtiselt Osta 1tk/palju
Mudeli Number HTFK004
Juuksed Materjal Hiina Juuksed

4 Selle toote arvustused

  • Ostja
    2023-09-23

    värv on tõsi, et pilt võib-olla veidi soe toon, et juured ei välgu. Olen loomulik blond ja ta segud hästi. juuste tihedus on väike, mis mulle meeldib põhjus, mis on loomulik. tore, kui sul puudub mahu vt peanahka.juuste kvaliteet ei ole ilmselt Remy koos küünenaha vastavusse viidud, kuid see on juustest, nii et saate soojust stiil see

  • Ostja
    2023-12-13

    Valgus blond pruun tume juured on üks, ma väga armastan. Olen päris palju kannan seda iga päev. See sobib mu juuksed suurepäraselt. Keegi ei saa öelda, see ei ole minu päris juuksed. Täname teha suurepärane toode. Soovitan!

  • Ostja
    2023-10-26

    Nii et see on teist järku , see on täiuslikkuse, segud ideaalselt minu juuste värv ja on super kerge. Ma soovin, et sa võiksid teha pikemad ja natuke paksem ones. Palun tehke 14/15 tolli liiga natuke rohkem juukseid. Ma määratletud osta seda värvi uuesti. Aitäh 😊

  • Ostja
    2024-01-06

    Vapustav! Pehme karv, väga hea kvaliteediga. Väga praktiline ja kasutamiseks valmis. Näeb välja väga loomulik ja mugav Soovitan. 5 tärni

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut