Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Halloween Verine Partei Asjade Halloween Pool Tarvikud Verine Pool, Banner Vaimu Teenetemärgi Cupcake Toppers Õhupalli Õnnelik

Laos
€23.46 €11.73

Sku:

n4964

Sildid:

Muudab iga ruum on õudne ja lõbus eeltäidetud Halloween pool need must-have kaunistused.Meie laudlinad on meisterdatud kvaliteetseid materjale ja saab kasutada kaunistada kõikjal.Saada Halloween vaimu ja luua unustamatu kogemus oma külalistele.

Toote nimi: Halloween õhupalli pakett

Materjal: alumiinium kile, lateks

Stseen: Halloween pool teenetemärgi

Nimekiri:

1 Komplekt Halloween verine pool kaunistused

Vaata rohkem toote detailid

1.Õudne Atmosfäär: Muuta mis tahes ruumi, verine Halloween pole selle komplekti kaunistused.Sisaldab õhupallid, cupcake toppers, banner, laud katta ja vaimu teenetemärgi rõhutavad teie õudne teema.Ideaalne hauntingly lõbus pool, kummitab maja, või mõrv müsteeriumist.

2.Vastupidav ja Üksikasjalikud: Meie Halloween verine pool kaunistused kiidelda erakordse tähelepanu detailidele ja kvaliteeti viimistletud.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, need on kavandatud kestma ja lisa õudne puudutada oma kodus või pidu.Tuleb kadestavad oma külalistele need hoolikalt meisterdatud esemed.

3.Paindlik Halloween Aktsent: saab kaunistada kusagil nende verine pool kaunistused, kas see on lakke, lauale või seinale.Neid on lihtne üles riputada ja luua DIY taustaks oma õudne fotosid.Need rekvisiidid teeb oma Halloween pool verine plahvatus.

4.Täiustatud Jube Tegur: Luua verine ja kohutav õhkkond oma Halloween pool nende realistliku välimusega kaunistused.Ideaalne karnevalid, trick-or-treat, õhtusöök pooled, ja rohkem.

5.Jube Lõbus: Meie Halloweeni dekoratsioonid ei ole lihtsalt õudne, nad atraktiivselt jube!Need must-rikaste isikute pakub põnevust ja rõõmu noortele külalistele, muutes oma tähistamine ainulaadne ja unustamatu.Jäta sügavad muljed meie verine pool kaunistused.

Mudeli Number Halloween Vere Plartsutama Teenetemärgid
Kuju Stiili kroon
Liigitus Ballon
Materjal lateks
Sündmus Halloween
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut