Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Alumiinium Sobiks Riidepuud 360° Pöörlev Ruumi Kokkuhoiu Riidepuud Ladustamiseks Kleit Kampsun Tekid

Laos
€11.37 €6.25

Sku:

n5698

Sildid:

JY Müük Kapp Korraldaja Sobiks Riidepuud 360° Pöörlev Ruumi Kokkuhoiu Riidepuud Riiete Mantel, Teksad Pluus JY Müük

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Tugev kandevõime: pükste riidepuud on valmistatud alumiinium sulamist, mis suudab kanda suuremat kaalu, ei ole kerge deformeeruda, pärast pikka kasutamist.Vastupidav struktuur muudab need piisavalt tugevad, et riputada täielik komplekt suvel sobib ja raskem talv sobib.

Non-slip Disain: enam Ei libise maha.Selle riidepuu numbrit murrangulise kaardus õla disain, ja ei luba isegi siidist pluus tõsta maha.

Korralda Oma Kapis: riidepuud funktsioon tugevasti ehitus-ja vastupidav materjal, mis tagab pikema kasutusea teile ja teie perele.

Lai Rakendus: See premium komplekt riie riidepuud funktsioone koos 360-kraadi pöörlev, konksud, mis hoiab kõik oma särgid, kleidid, jakid, pintsakud, kostüümid, püksid, pluusid ja jakid kortsu-tasuta.

Müügijärgne Teenindus: Kui on mingeid probleeme meie toodete, palun võtke meiega ühendust esiteks, me pakume teile lahendus kiireimat aega.Nii et miks mitte seda proovida?

Kirjeldus:

Materjal: Alumiinium

Värv: Gold

Suurus: 34.5*24cm

Märkused: Palun võimaldada kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada erinevat värvi kui reaalne.Pakett Sisaldab:

1 * Riidepuu

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume tasuta või express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, ja palun võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut