Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2024 Kalender Laua Desktop 2024 Kalender Standable Lille Disain Igakuine Planeerija Leibkonna Kalender Loominguline Eemaldatav Eest

Laos
€8.49 €5.94

Sku:

n61214

Sildid:

See Lill Laua Kalender on ideaalne jälgida, tähtsad kuupäevad ja meeldetuletused.Tema veetlev teenetemärgi lisab puudutus ilu igal laual.Taaskasutatav laadi see kalender muudab suurepärane valik.

Kirjeldus:

Materjal: valge raamat kaart

Toote mõõdud: (ligik.)22*12cm/8.66*4.72 tolli

Kaal: umbes 300g

Pakkeleht:

1* Töölaud Lill Calenda

Vaata rohkem toote detailid

1.Korraldage Oma Elu: Meie Lille Laua Kalender aitab teil püsida korraldatud, pakkudes rohkelt ruumi, et salvestada olulised kuupäevad ja meeldetuletusi selle kohta memo lehel.Rohke tagasilükkeklahvi (backspace), saate lisada ka rohkem märkmeid ja plaanid.Hoia peal ülesannete ja ürituste ajakava ja memod 1 mugav koht.

2.Uuenduslik Disain: Tõsta oma tööd või elu ruumi, kus see hämmastavalt meisterdatud Lill Laua Kalender.Selle vaas-inspireeritud disain lisab, uuenduslik ja veetlev touch tahes interjööri.

3.Vastupidav Teenus: Meisterdatud korduvkasutatavad valge paber kaardi materjali, see Lill Laua Kalender on ainulaadne võimalus kaunistada oma äri või kodu aastaringselt.Selle uimastamist disain ja vastupidav konstruktsioon esitleda meie tähelepanu detailidele, mistõttu see on ideaalne kingitus endale või lähedastele.

4.Mugav Disain: Nautida mugavus eemaldatav disain meie Lille Laua Kalender.Välja võtta iga kuu kalendrisse eraldi, peatada organiseeritud ja kübeke alla märkused tagaküljel.Hoida oma töölaud puhas ja stiilne.

5.Suurepärane Kingitus Andes: Meie Lille Laua Kalender on täiuslik uue aasta kingitus inimestele, kes väärtus viibivate organiseeritud ja hindame looduse ilu.Koos uimastamist lill fotod iga kuu ja rohkesti kirjalikult ruumi, see kalender aitab teil püsida graafikus ja suurendada oma tootlikkust.

Tüüp Kalendri Trükkimine
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut