Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Raisakotkas Loomade Lindude tagaklaasi Auto Kleebised ja Graafika Taga Akna Kleebised Veoautode, Auto Akna Decal Kleebis

Laos
€29.89 €17.93

Sku:

n7355

Sildid:

Funktsioon - Auto Kleebised perforeeritud muster meie decal võimaldab pildi nähtav ja vaata-thru seest sõiduki.Ei nägemus häireid.Ei pleegib.

Materjal - Tagumine Aken Decal on valmistatud 50/50 Vt-Läbi Perforeeritud akna kile lateks tindid,Silma-Adhesive Vinyl,vähendab kuumuse ja päikesekiirguse eest.Iga decal on digitaalselt trükitud UV-vastupidavad tindid jaoks elav, fade vastupidav graafika, mis kestab aastaid.

Suurus - Tagumine Akna kleebised on kaks suurust: 58 tolline x18 tolline ,66 tolline x22 tolline ,see saab ilma sobi ühegi tagumine klaas.Auto Tagumine Wrap Decal Trükitud eco-solvent tindid,Veekindel ja eemaldatav.

Lihtne Paigaldada - Lihtne paigaldus ja eemaldamine,lihtsalt koor toetus, kohaldatakse ja sisekujundus!Katkesta decal servadest akna kasutades terav tera või täppis-nuga.

Sobib - Meie perforeeritud kleebised tahes liiki sõiduk,tagumine kleebised on loodud sobima peale, taha ja küljele windows autod, pikap veoautod, MAASTUR,kommertssõidukite, kompaktne autod ja iga auto stiili vahel.

Kleebise Paigutus Taga Esiklaas
Materjali Tüüp PVC
Disain Loomade
Tüüp Kleebis Auto Kere
Tüüp Liimi Kleebis
Päritolu Mandri-Hiina
mudel OEM
Kategooria PVC
Toote Tüüp Kleebised

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut