Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Segatud Värv, Akrüülvärv Sm Võsa Otsa Ja Peene Nipp (Dual Tip) Värvi Markereid, Mis Värvi Pliiatsi Kivide Maalimine, Keraamika

Laos
€25.13 €17.60

Sku:

n78654

Sildid:

Segatud Värv, Akrüülvärv Sm Võsa Otsa Ja Peene Nipp (Dual Tip) Värvi Markereid, mis Värvi Pliiatsi Kivide Maalimine, Keraamika Meie akrüül värvi pliiats on kaasas 1-5mm pehme pintsli otsa ja 1mm peene nipp, kaotades vaeva muutmine otsa ja tuua rohkem mugavust, et teie loomine.Saate kasutada 1mm pliiatsi otsa, et tõmmata jooni, oma tööd, ja 1mm kuni 5 mm pliiatsi otsa saab täita suur ala.

Lihtne kasutada: akrüül pen ei ole vaja loksutada või pressitud.Kui kaas on avatud, võite alustada maali otse.Pärast iga kasutamist alati panna kaas, muidu pliiatsi ots on kuiv ja ei jõua, kui sa ei pane kaanele.

36 Värvi saab Valida: Akrüül sm-i 36 värvid.Nad võivad joonistada erinevaid värve, et rahuldada oma loovust.See võib töötada erinevates stsenaariumites (nt purgid, - savi, - purgid, - kivid, kivid, lõuend kingad, seljakotid, klaas -, metall -, saepuru -, muna -, riide -, plast -, Jõulud käsitöö, ja kinkekaardid.

Meil on professionaalsed insenerid, et valmistada kvaliteetse tint, mis vastab kõige paremini kliendi vajadustele, rikas värvid, kiiresti kuivav, tugev katvus, vastupidavus, mitte hääbuv, sile voolu, ja ei tindi lekkimist.Kui toetudes heledad ja tumedad pinnad, värvid muutuvad elavamaks.

Parim Kingitus Teile: igaüks, kes tahab anda loominguline ja ainulaadne kingitus lastele või teismelistele.Akrüül värvi pliiats on parim valik Lääne-DIY puhkus teenetemärgi üksusi, nagu Jõulud käsitöö, Halloweeni, sünnipäev, Laste Päev, Lihavõtted, sõbrapäev, Thanksgiving, peod ja Uue Aasta kingitused.

Värv: Segatud Värv(Random värvi, ei nõustu määratud värvi.)

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

1 x 36 Värvid Akrüül Värvi Markerid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut