Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kõrvits Numbrimärk Raami Keeruline Alumiinium Halloween Auto Litsentsi Tag Katta Auto Decor Halloween Pool Tarvikud Pickup

Laos
€8.27 €5.79

Sku:

n8528

Sildid:

See Halleween numbrimärgi hoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjalid, ideaalne väikebussidega.Kõrvitsa litsentsi raam muudab õudne kinnitus.See on lõbus ja pidulik disain muudab suurepärane kingitus iga Halloween armastaja.Uuendada oma sõiduk juba täna!

Tehnilised andmed:

Suurus: umbes 35*23cm|13.77*9.05 tolli

Materjal: alumiinium

Värvid: Tõrvik, Kõrvits

Pakkeleht:

1tk* Halloween numbrimärk raam

Vaata rohkem toote detailid

1.Töökindel Halloween Decor: See Halloween numbrimärk raam on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjale, mis on ilmastikukindel ja kõrge tugevuse, tagades usaldusväärse ja pikaajalise toimivuse.

2.Ohutu Kasutada: Tähistada Halloween see numbrimärk raami, mis on ohutu paigaldada ja eemaldada.Ümardatud ja poleeritud servad tagada, peen töö, ilma vigastuste ohtu.

3.Laialdaselt Kohaldatav: uhkeldama oma õudne vaim meie Halloween numbrimärk raam!Laialdaselt kohaldatav autod, pickup, veoautod, Maasturid ja väikebussid, see on täis lõbus Halloween elemente.

4.Halloween Vibe: Tuua õudne vaimu elus see universaalne kõrvits numbrimärk raami, mis loob tugeva Halloween atmosfääri.See kindlalt sobib iga riigi numbrimärk, samas võimaldab nähtavus registreerimise kleebis ja nimi.

5.Suurepärane Kingitus: Üllatus teie sõbrad, pereliikmed, kolleegid või naabrid on see imeline kingitus.Ideaalne isikutele, trikk-või-ravivad või reisilennu ringi linn, see raam on kindlasti omakorda pea ja lisada mõned rõõmu oma sõitu!

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut