Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mäng Thanksgiving kiirloterii 48tk Raske Kõrvits Kaardid Thanksgiving Kriimustada-Off Lõbus KidsParty Soosib Kogunemised

Laos
€4.53 €1.63

Sku:

n8889

Sildid:

Kompaktne ja kerge, nad on lihtne kasutada, ja mõlemale küljele on trükitud lõbus kujunduse.Ideaalne pere kogunemised, need kaardid on lisada mõned ekstra põnevust oma sünnilinnas.

Tehnilised andmed:

Toote mõõdud: (ligik.)9*6,5 cm/3.54*2.56 tolli

Materjal: Kaetud paber

Kaal: umbes 140g

Pakkeleht:

48tk*Türgi cratch kaardid

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurendada Oma Sünnilinnas: Lisa lõbus twist oma thanksgiving kogumise meie maha tulla kaardid: featuring lõbusa türgi ja kõrvits kujunduse.Kleebised iga kaardi teha mängu kõik keerulisemad.

2.Kaasaskantav Disain: Need türgi kiirloterii on umbes 3,5*2.5 tolline: täiuslik suurus on kiire ja lihtne mäng.Kerge ja lihtne korraldada, need kaardid lase teil on LÕBUS õues.

3.Suurendada Oma Thanksgiving Lõbus: Muuta see veelgi nauditavamaks meie maha tulla kaardid.Unleash lõbus kriimustada maha kleebised sõrmedega või mündid ja milles võitjad ja kaotajad kergust.Valida 2 unikaalseid mustreid ja kogemusi lihtsus mäng, sobib igas vanuses.

4.Vastupidav Disain: Naudi meie maha tulla Thanksgiving kaardid on valmistatud usaldusväärne vask plaat raamat, mis takistab purunemise ja pleegib.Featuring kahepoolne trükkimine elavat kujunduse ja sõnumeid, kasutada neid mänge ja loominguline, aitäh kaarte.

5.Mäng Öösel must-Have: Tooge lõbus oma Thanksgiving pere kogunemised ja peod, kus need maha tulla kaardid.Ideaalne kooli tegevuse, grupi mängud ja väljakutseid luua põnevust ja üllatus ajal kuulu pidustused.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut