Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Akrüül Magnet Kalender Külmkapp Kalender Tahvel Külmkapp Magnet Päevas Sõnum Joonis Külmik Lehe Värvikas Juhatus

Laos
€21.09 €8.65

Sku:

n93539

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Mugav Korduskasutus On siledad pinnad meie Külmkapp Planeerija Magnet oleks lihtne kustutada, vähendades paberi jäätmete ja jätmata jälgi taga.Nüüd saad taaskasutada ilma keskkonda kahjustamata, kustutada kergust, ja säästa raha.

2.Dekoratiivsed Disain: Lisada puudutus unikaalsus oma külmik meie dekoratiivsed Külmkapp Planeerija Magnet.Selle atraktiivne ja värviline disain muuta oma sõnumeid rohkem märgatav, abistamine organisatsiooni ja objekti heledamaks muutmine üles oma köök decor.

3.Tehtud Viimane: Kui see on ehitatud väga vastupidav materjal akrüül, see külmkapp planeerija magnet on kriimustuskindel ja tahke, säilitades oma kuju ja kvaliteet aja jooksul.Selle eredad värvid ja selge läbipaistvus annab teile tähelepanuväärne visuaalne kogemus.

4.Multi-Funktsioonid: See külmkapp planeerija magnet, saab kasutada nagu teadetetahvel, planeerimise juhatuse või loominguline joonestuslaud.Saab näidata oma andeid, jäta sooja sõnum oma pere või kolleegidega, salvestada oma ajakava või tuletage endale meelde tähtsamaid asju.

5.Sobiv Kingitus Andes: Tõsta tootlikkust ja lihtsustada oma rutiinse meie Külmkapp Planeerija Magnet.See on ideaalne kingitus igaühele, kes tahab korraldada oma elu paremaks.Kasuta seda nimekirja igapäevaseid ülesandeid ja püsida graafikus.Ideaalne pere, sõbrad, kolleegid, ja oma loomingulise ringi.

See vastupidav Magnet Valge Juhatus on suurepärane võimalus tuletada ennast või oma kolleege tähtsamaid asju, ilma et oleks vaja paberit raisata.Selle korduvkasutatavad ja magnet pind on kindel, et meelitada rohkem tähelepanu, mistõttu on ideaalne täiendus.

Kirjeldus:

Materjal: Akrüül

Toote Mõõdud:

S: A4 umbes 29.7x21cm/11.7x8.3inch

L: A3 umbes 42x29cm/16.5x11.4inch

Pakkeleht:

1* Magnet-Planeerija Külmik

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut