Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kiirus Jättes Vahele Köis Täiskasvanud Hüppenöör Kaalulangus Laste Spordi-Portable Fitness Seadmed Professionaalne Mehed Naised Jõusaalis

Laos
€2.11 €0.46

Sku:

n9801

Sildid:

Funktsioon:

1.Reguleeritav pikkus: Purustada kõik oma fitness eesmärgid meie fitness ja teostamine hüppenöör naistele, meestele ja lastele mis tahes kõrgusel.Saate hõlpsasti kohandada see treening köis oma maksimaalse potentsiaali, et see sobiks teie vajadustele.

2.Rõõm kasutada: Meie hüppenöör fitness on varustatud ergonoomiliselt kujundatud anti-slip käepidemed tagavad mugava haarde.Sa armastad, kuidas sujuvalt ja kiiresti, see poiss on ja täiskasvanute hüppenöör kiiged.

3.Vastupidav: vastupidav 5mm PVC nööri see tross või köis vahele tähendab meie treening hüpata köied, naiste ja meeste jaoks on viimane ja viimane.

4.Rongi igal ajal, igal pool: See kerge, kaasaskantav kasutada hüppenöör ei hõivata palju ruumi oma spordikotti.Te saate kasutada meie köied trenni kõikjal ja igal ajal.

5.Ideaalne sport lovers: Meie fitness hüppenöör on suurepärane südame ja vastupidavust koolitus, põletavad kaloreid, ja maksimeerida agility.Et meie reguleeritav hüppenöör ja nautida lõplik treeningu.

Kirjeldus:

Materjal:PVC

Pakett sisaldab:

1*Hüppenöör

Materjal PVC
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Päritolu Mandri-Hiina
Märksõnad 2 Kaalutud Hüppenöör
Osakonna Nimetus Unisex
Mudeli Number Rasva põletamine jättes vahele köis
Tüüp Ühe Jäta Vahele Köis
Funktsioon KEHA
Pikkus 2.5 m (Personal)
märksõnad 1 Kiirus jättes Vahele köis
Koolitus Sait käed, Omanik, Hip
Brändi Nimi Iqtemot

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut