Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1tk Messing Merineitsi Kuju Miniatuuri Antiik Haldjas Kujukeste Kontor, elutuba, Tuba Decor Käsitöö Retro Vask Kaunistused

Laos
€1.38 €0.87

Sku:

n116823

Sildid:

Omadused:

1. Ilus disain: messing merineitsi kaunistused võtta peen merineitsi projekti teema, mis näitab tugevat kunsti ja elegantne võlu.Kas on paigutatud elutuba, magamistuba või uuringu toas, nad lisada ainulaadse tunde ilu.

2. Kvaliteetne materjal: Valmistatud kõrge-kvaliteet messing, sile pind ja lihtne ja elegantne värv.Ja messing on kulumiskindel ja korrosiooni-vastupidav, mis saab tagada pikaajalise kasutusea ehted.

3. Peen viimistletud: Kasutades hea nikerdamist tehnoloogia, detailid on õigesti käidelda.Iga detail on elav ja tõetruu, just nagu tõeline merineitsi, täis kunstilise maitse.

4. Kohandatud kingitused: Merineitsi kaunistused on isikupärastatud kingitused ja hea valik sõbrad, perekond ja armastavad.Kas see on sünnipäev, puhkus, või mälestuspäevaks, see muudab eriline kingitus oma tundeid väljendada.

5. Kodu kaunistamine: Merineitsi kaunistused saab kasutada mitte ainult kui kunsti kallinemine, kuid ka kodu kaunistamiseks.Selle unikaalne disain ja elegantne temperament võib suurendada koduse atmosfääri ja samal ajal tasaarvestada kunstiline temperament munk.

Kirjeldus:

Materjal:messing

Suurus:Nagu pildil

Värv:Nagu pildil

Pakett Sisaldab: 1tk

Märkused:

Palun lubage tõsta vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Värvid võivad veidi erineda erinevate monitoridega.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Vask
Brändi Nimi JETTING
Teema HALDJAS
Stiil Antiik-Imitatsioon

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut