Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Halloween Koer Elf Kommid Kaussi Kõrvitsa Kommi Kott Kassi Kuju Vaik Käsitöö Halloween Asjade Kaunistamiseks Peen Ornament

Laos
€36.46 €16.41

Sku:

n1193

Sildid:

Halloween Koer Elf Kommid Kaussi Kõrvitsa Kommi Kott Kassi Kuju Vaik Käsitöö Halloween Asjade Kaunistamiseks Peen Ornament

Kirjeldus:

Materjal: Vaik

Käsitöö: Manuaal

Pakend: vaht karbis

Kutsikas suurus: 18*17*25cm

Neto kaal: 500g

Brutokaal: umbes 610g

Kassipoeg suurus: 11*7*18cm

Neto kaal: 200g

Bruto-kaal: 320g

Tehnilised andmed:

[Koer kaunistused] Tere tricksters, seal on ornament ehitud nagu koera ukse.Lojaalne ja autentne, see kutsikas on ka väga kasulik.See viib suur kõrvits kaussi, mida saab kergesti täis suupisteid kaudu kommid kaussi.Kasta oma külalistele Halloween atmosfääri see armas koerte kaaslane.

[Halloween Candy Bowl] saab panna väikesed mänguasjad, alumiinium foolium mündid, kommid, mõned huvitavad hõrgutised ja golden chocolate need Halloween candy mahutid.

[Toit klassi materjal] Ohutu toidu hinne plastikust keskkonnakaitse materjali, mitmeotstarbeline, kompaktne ja kerge, lihtne kokku panna.

[Väljas tuule ja vihma käes, kartmata] päike paistab, lisades värvi ja elujõudu koju.Valmistatud anti-pleegib materjali, võite olla kindel, et toode on vastupidav!

[Halloween kaunistamiseks] See on ideaalne valik siseruumides laua kaunistamiseks ja väljas aia kaunistused.See on ka soe kingitus sõpradele ja perele on Halloween, Jõulud ja sünnipäev.

Komplekti Kuulub:

Tarvikud*1

Märkused:

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga 1-2cm, palun mõista.Erinevad monitori seaded, värvi kõrvalekalle võib olla erinev.

Pakume teile parimaid tooteid ja teenuseid.Kui teil on küsimusi, palun andke meile teada ja me võtame neid lahendada nii kiiresti kui võimalik.tänan teid väga.

feature12 Vaik Käsitöö
feature8 Kassi Kuju
Materjal vaik
Feature1 Halloween Decors
Feature5 Koer Elf Kommid Kaussi
Feature3 kommid kaussi
feature9 Koera kuju
feature10 Kingitus
Stiil Uus Klassikaline/Post-modern Style
Päritolu Mandri-Hiina
Feature2 Kodu Hoidmine
Teema Loomade
feature7 Pool Tarvikud
feature6 osaline viimistlus
feature11 Kõrvits Decor
On Nutikas Seade no
Feature4 Halloween Candy Bowl

1 Selle toote arvustused

  • Ostja
    2023-10-17

    Me tellitud kass, aga seal on mõned puudused, mis ei peaks olema hind! Kass koosneb ainult annab talle!. Üks silm ei ole nõuetekohaselt värvitud/väga kahvatu, mitte must! Kass väga ebaühtlane ja wobbling on vaevalt võimalik! Kõik, kvaliteet ei ole nii hea hind!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut