Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Esile Mesi, Pruun 13x6 Pits Ees juustest Parukad Loomulik Laine 13x4 Remy Ombre Värvi Lühike Bob Pits Eesmise Parukad Naistele

Laos
€332.77 €196.33

Sku:

n14832

Sildid:

4x4 tolline Silk Baasi Ees,13x0.5inch Kõrva ääres juustest Pits Ees Parukas

4x4 Pits Sulgemise Parukas/ 13x4 /13x6 HD Läbipaistev Šveitsi Pits Ees Parukad /5x5 SIlk baasi parukas

13x4 /13x6 HD Läbipaistev Šveitsi Pits Ees Parukad juustest,5x5 silk baasi parukas Käsitsi Meisterdatud Tehnoloogia, Simuleeritud Peanahka, hingav ja vastupidav, Glueless Parukad Must Naiste juustest Eel Kitkutud Koos Beebi Juuste Loomuliku Juustepiir.

360 Pits Eesmise WIg +täis pits parukas

Pls maksta attetion enne koht selleks:

360 ja täis pits parukas on keskmise suurusega kork:

Ümbermõõt: 22.5"

5X5 tolline Pits Sulgemise 3D-Doma Turvalisuse kummipaelaga ühise Põllumajanduspoliitika Parukas

1. 5x5 tolline küljest seotud Pits Sulgemise Kork Parukas;

2. Kummipael ümber ühise põllumajanduspoliitika eemaldatav elastne bänd annab ekstra turvaline;

3.Nr Kammid ümber kork,mugavam;

Parukas Cap Suurus liiga Suur või Väike?

Kõik meie parukas kasutada Keskmise Kork Reguleeritav Rihm ja 4 Kammid ja keskmine sobivad 21.5~23.5 cm, pea ümbermõõt, sobib enamus naise pea.Juuksed kork on pehme, mugav ja hingav.

Kuidas Pesta Oma Parukad:

1.Segu sobiv kogus šampooni sisse külma või sooja veega (alla 25 kraadi) ja segatakse hästi, siis täiesti torka parukas, kastke seda 5-10 minutit, ja vajutage õrnalt üle parukas 5-10 minutit.Ära hõõru kätega.

2.Pärast pesemist šampooni, loputage veega korralikult puhtaks .

3.Pärast loputamist wrap rätik aastal parukas ja õrnalt ima niiskust, ei hõõru liiga palju.Pärast pühkides, pane parukas kohta seisma, ja asetage see jahe ja ventileeritud kohas, et võimaldada tal õhu käes kuivada.Ärge kasutage föön, või jätke see päike või kuumust.

Teate Enne, Et

1.Juuste värv: Juuste värv on puhtalt inimeste käsitsi värvitud, tavaline on, et seal on värvi erinevus, sest inimlik viga, temperatuuri ja juuksed reaktsioone.Me püüame oma parima, et juhtida erinevus.Aga kui sa ei saa seda aktsepteerida, siis palun ärge järjekorras.Võite meiega ühendust, et saada pildid enne järjekorras .

2.Sest soeng: Meil on professionaalne stilist püüab parima, et muuta lokid ja lained samal viisil.Aga lokid ja lained on käsitsi tehtud, see on lubatud, seal on väike erinevus, palun mõista.Kui te ei ole nõus erinevus, palun ärge järjekorras.

3.Kui te paigutatud järjekorras, mis tähendab, et saate aktsepteeri seda avaldust, täname teie usalduse.Me püüame oma parima, et juhtida erinevus ja laeva tellimuse teile.Saate meiega ühendust võtta, kui tekib küsimusi.

Laevandus Teade

Pakume tasuta transport peaaegu üle kogu maailma.Tavaliselt võtab aega 3-5 päeva, et Põhja-Ameerikas, 4-6 päeva, et Euroopas ja Austraalias, 7-10 päeva jooksul Aafrika ja 7-15 päeva jooksul, Lõuna-Aafrika vabariik.

1.Regulaarseid tellimusi, saame laeva neid välja 24 tunni jooksul, siis palun märkida, et aadressi ei saa muuta pärast tellimuse.Veenduge, et teil valida õige aadress, enne kui teete makse.

2. P. O. Box aadress on ei aktsepteerinud, FedEx/ DHL valida, füüsiline aadress, enne kui paned järjekorda.

3.EI luba FedEx/DHL lahkuda pakett on teie ees uks ilma allkirja, et vältida paketi kadu.

4.Kui sa ei saada pakki, kuid see näitab toimetatud, palun võtke meiega kohe või helista oma kohaliku FedEx/DHL leida oma paketi.Ärge muretsege, me aitame teil leida pakett, mis ei lase sul võtta kaotus.

5. See on tavaline olukord, et mõned riigid eest KÄIBEMAKSU ja TULUMAKSU rahvusvahelise impordi maatükke.Palun märkida, et maksud on kehtestatud oma tolli-või valitsus ei ole usa ega Ali Väljendada.See on ostjaid " kohustus maksta makse, palun mõista.Sa võid õppida rohkem infot oma tollipoliitika ja võtke meiega ühendust, kui me saame aidata.Palun veenduge, et te võite vastu võtta kohustusi, kui tahes.

Umbes Juuste Pikkus

Juuste pikkus loetletud veebilehel on venitatud pikkus.Lokkis ja lainelised juuksed on lühemad kohta vaata kui pikad juuksed, kuna nad on tehtud pikad karvad.Mõõtmisel juuste pikkus, veenduge, et teil venitada juuksed sirged ja mõõta selle juured lõpuni.

Palun märkida, et sirge BOB juuksed on natuke lühem kui tavaline sirge parukas, sest meil on vaja, et lõika juuksed otsad, et saavutada ideaalne välimus.

Juuste Ravi

Parukad on tehtud 100% inimese juuksed, see on lihtne hoolitseda.Lokkis karvad, me ei soovita teil kasutada kammid ja pese seda.Kasutada laia-hamba kammid või käsi pühkida.

Pärast Juuksed

See on väga teretulnud, kui te määr meid kõiki 5-tärni positiivne ülevaade koos piltide Ali ekspress Tagasiside osa.Oma hea ülevaade on suur julgustust meile.Kui te ei ole rahul, palun EI vaidle vastu või kirjutada negatiivset tagasisidet.Võtke MEIEGA ÜHENDUST ja andke meile võimalus lahendada probleemi, me püüame oma parima, et aidata teil lahendada seda ja tee olete rahul meie teenust.

Tagastamise Poliitika

Pakume 15 päeva tasuta edasi-tagasi pärast pakendi toimetada.Kui te ei ole rahul toote ja soovite tagasi.Palun ärge võtke meiega ühendust, et saada tagasi üksikasjad.

Materjal Hinne Remy Juuksed
Materjal Juustest
Cap Suurus Keskmine Suurus
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Sobiv Suremas Värvid Kõik Värvid
Pits Parukas Tüüp 13x6 Pits Parukas, 13x4 pits parukas, 4x4 Pits Parukas, Täis Pits Parukad, 360 Pits Eesmise Parukad, Silk Baasi Parukad
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Anlimeer
Värvi Pits Läbipaistev
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Saab Permed Jah
Toote Tüüp PARUKAS
Parukad Pikkus Lühike
Tekstuur Keha Laine

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut