Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1 Tk Alumiinium Dušš Korraldaja Riiul 4 Konksud Tugev, kandevõime Vannituba Korraldaja Valge Dušš Riiulid Köök

Laos
€19.68 €14.56

Sku:

n156806

Sildid:

Täiesti Uus ja Kvaliteetne!

Nimi:1 Tk Valge Dušš Korraldaja Dušš Riiulid 4 Konksud

Materjal:Alumiinium

Mõõdud:30*12.5*7cm

Kogus:1 Tk

Värv:Valge Toote Kirjeldus:

1. Tõhus Space Saver: See valge dušš korraldaja on täiuslik ladustamiseks lahendus oma köök või vannituba.Selle erinevaid riiuleid ja 4 konksud, see pakub piisavalt ruumi, et salvestada oma dušš essentials, nagu šampoon, konditsioneer, seepi ja palju muud.Hoia oma üksuste korraldatud, kergesti kättesaadav, ja käe jooksul on jõuda.

2. Tugev ja Vastupidav: Tehtud kvaliteetsest alumiiniumist, selle ladustamise hammas on ehitatud viimase.See on suur kandevõime, mis võimaldab tal hoida isegi raske pudelid ja elemendid kindlalt.Perforeeritud disain võimaldab nõuetekohase ventilatsiooni, forestalling kogunemine niiske ja vähendada võimalusi hallituse teket.

3. Mitmekülgne ja Praktiline: See abimees, ei ole piiratud, dušš.Seda saab kasutada köögis salvestada ja korraldada maitseaineid, vürtse või muid toiduvalmistamise vajadused.Tema kaasaegne ja stiilne disain segud hästi tahes decor, lisades puudutus elegants oma ruumi.

4. Lihtne Paigaldus: perforeeritud seina riputamise disain muudab paigaldamine imelihtne.Lihtsalt mount korraldaja seinale kaasasoleva kruviga ja pistikud, tagades turvalise ja stabiilse hoida.Konksud saab kasutada selleks, et riputada rätikud, loofahs või muud tarvikud, lisades täiendavat mugavust.

5. Lihtne Puhastada: sile pind alumiiniumist materjal võimaldab pingutusteta puhastamiseks.Lihtsalt pühkige see maha niiske lapiga või õrnatoimelise seebiga puhastada mustust või ülejääk.Oma anti-korrosiooni ja anti-scratch omadused tagavad pikaajalise kasutamise ja säilitada oma põlised vaadata.

Komplekti kuulub:1 Tk Valge Dušš Korraldaja Dušš Riiulid 4 Konksud

Märkused:

Käsitsi mõõtmine, palun lubage tühised vead suurus.

Värv võib esineda väikesi erinevusi, mis on tingitud erinevatest aknas.

Funktsioon 2 Vannituba Korraldaja
Funktsioon 1 Dušš Korraldaja Riiul
Värv valge
Funktsioon 4 dušš riiulid
suurus 30*12.5*7cm
Funktsioon 3 Köök, Ladustamise Rack
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Alumiinium

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut