Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kamin Matid Tulekindel Tulekahju Pit Matt Puidu Pliit Kamin Siseruumides Kamin Vaipa Tulekindel Põranda-Ja Vaipkatete Tulekindel Matid

Laos
€48.76 €25.84

Sku:

n34329

Sildid:

Kaitsta oma kodu ja maksimeerida tulekindlus meie vastupidav Kamin Vaibad.Just seda puhastada seebi.Sobib igasugune kamin.

Kirjeldus:

Toote mõõdud:

A-tüüpi (30*48in/76.2*122cm)

B-tüüpi (36*60in/91.4*152.4 cm)

Materjal: leegiaeglustajana silikoon klaaskiud

Toodete Nimekiri:

1* Kamin Matt

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Maksimeerida Kamin Ohutus: Tagada täieliku ohutuse, samas kasutades oma kamin meie Kamin Matt.Valmistatud leekiaeglustavad silikoon kattega klaaskiud ja tulekahju-aeglustavad membraani, see annab väga hea tulepüsivusega.Hoidke oma sõna kaitstud ja oma lähedastele turvaline!

2.Valitud Materjalid: Tulekindel Kamin Matt on valmistatud kõrge-kvaliteet leegiaeglustajana materjal on vastupidav, mitte vigastada, ja võib kasutada pikka aega.

3.Sujuv Kasutamine: Hoia oma korruseid ohutu kuumuse ja hõõguvas kahju meie Kamin Matt.Maksimeerida mugavuse - lihtsalt laiali tulekindel mat üle leegid, oota paar sekundit ja lülita soojuse allikas.

4.Lihtne Puhastada: Kamin Mat on veekindel silikoon kattega.Sa võid seda puhastada seebi ja seejärel loputa see puhta veega, säästes aega ja energiat.

5.Mitmeid Rakendusi: Meie Kamin Matt annab mitmeotstarbeline katvust teie põrandale.Sobib sise-ja välistingimustes seadeid, sealhulgas, telkimine, köök, kabinet, ja grill.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut