Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Platinum Raha Augustamine Pen Pen Raha Augustamine Pen Raha Augustamine David Raha Augustamine Pliiats Close up Magic Prop

Laos
€15.15

Sku:

n4025

Sildid:

Pliiats: See on midagi, mida me saame katsuda, vaadata ja osta meie elus, nii et kasutage pliiatsit, et teha magic, keegi ei kahtle, sa!

Pliiatsit saab kasutada kirjutamine, ja saab panna kohver või seljakott!Näita magic trikk, et oma klassikaaslased, kolleegid, sõbrad ja pere, kui sa kõige vähem oodata on!Võib öelda, et seda saab toota maagiline mõju!

Magic effects:

Mustkunstnik andis tavalise allkirja pliiatsi publik kontrollimiseks, ja siis pannakse see laenatud pangatähe

Ees, publik, pliiats, mis oli kontrollitud lisati keskele pangatähtede ja pliiats täiesti augustatud rahatähed.

Seejärel tõmmake see jõulisemalt.Raha oli puutumata!

Pliiatsi saab uuesti esitada publikule kontrollimiseks.Hämmastav magic.

Omadused platinum pangatähtede pen: 1 mehhanism on äärmiselt varjatud ja võib öelda, et on mingeid vigu.Nii et enne ja pärast selle tulemuslikkuse, see võimaldab publik kontrollida ja petta võlurid, kes mängida vanamoodne pliiatsi ja raha.Teine, pliiatsi otsa saab kirjutada ladusalt ja sujuvalt paberil, nii et seda saab kasutada nagu tavalist pliiatsit.Kolmandaks, disain on väga ilus ja puhas metallist pastapliiats tunneb rohkem. 4. Kui lisada saab kergesti asendada igal ajal ja seda võib kasutada iga päev allkirja pliiats!! 5.õppimine on lihtne, vaata õpetamise video õppida kohe.Sobib äri -, kooli -, igapäevast jõudlust.Seda saab õppida nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist
Magic prop tüüp Pliiats

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut