Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3 Töö PVC Paigaldamine Pesa Saver Hõbedane Metallist Vastupidav Torustiku Paigaldamise Saver 1/2Inch Muutuva Kiirusega elektritrell

Laos
€30.27 €22.40

Sku:

n67026

Sildid:

3 Töö PVC Paigaldamine Pesa Saver Hõbedane Metallist Vastupidav Torustiku Paigaldamise Saver 1/2Inch Muutuva Kiirusega elektritrell

Pakett sisaldab 3 suurused, sealhulgas 1.5 tolli, 2 cm, 3 cm, sobib PVC torud on erineva läbimõõduga.Komplekt PVC paigaldamine pesa hoiustajad kooskõlas toru suurused, mida kasutatakse tavaliselt majapidamised, ja täita oma erinevaid vajadusi.

PVC paigaldamine pesa saver on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, vastupidav kasutada.See ei ole lihtne murda või fade, talub raske kasutada.

See torustiku paigaldamise saver on mõeldud eemaldamist 40 näidik plastikust toru, jaoturist, lõika ABS või PVC DWV toru all plaat, kergesti eemaldada purunenud toru rummu ilma kuluka asendamine.See on kooskõlas 1/2inch muutuva kiiruse harjutused, hea lisaks oma torustiku tööriistakomplekt.

Selle torustiku paigaldamise saver, siis ei ole vaja asendada kogu toru, lihtsalt lõigatud sisemised osad.See võib säästa aega ja energiat, aitab kiiremini lõpetada oma projekte.

Toote Nimetus:PVC Paigaldamine Pesa Saver

Pind Tegelevad:Tsingitud

Värv:Hõbedane

Materjal:Metall

Suurus:1.5 tolli, 2-tolline, 3-tolline

Pakendi Sisu:

1set * Pesa Saver Komplekt

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut