Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kamin Lamp Laua Kaunistamiseks Jõulud Tabel Laterna Lamp Dekoratsioon Jõuluvana Kamin, Jõulud Öösel Hele Laud

Laos
€7.02 €4.91

Sku:

n89893

Sildid:

Lisada puhkus cheer, et oma kodu on see Christmas Santa Claus Laua Lamp.Valgus on soe ja pehme, ideaalne hubane ööd.Tehtud korduvkasutatavad materjalid, see lamp on suurepärane viimistletud.Lihtsalt vajutage lülitit ilus kuma.Muudab kena kingitus perele ja sõpradele.

Kirjeldus:

Nimi: Santa mida Kamin Öö Valguses

Materjal: PVC+vaik

Suurus: umbes 9*6*13.5 cm/3.54*2.36*5.31 aastal

Sa pead kaasa oma kaks AAA patareid

Pakkeleht:

1* Jõuluvana teel, Kamin Öö Valguses

Vaata rohkem toote detailid

1.Seadistada Festivali Õhkkond: Tõsta teie kodu sisekujundusega see pühade meie Jõuluvana teel, Kamin Öö Valguses.Luua festivali õhkkond pehme ja sooja kuma.Leegid simuleerida tegelikku kamin, ilma haiget oma silmad.

2.Pikk Teenindavad Elu: Meisterdatud vaik, meie Jõuluvana teel, Kamin Öö Valgus püsib katse ajal kergust, tänu oma vankumatu tugevuse.Mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.

3.Suurepärane Töö: Anduma hubane ja mõnus õhkkond meie Jõuluvana teel, Kamin Öö Valguses.Selle helendav disain, suurepärane viimistletud, reguleeritavad seaded, oma armas kamin kuju lisab extra touch soojust, et teie puhkus kaunistused.

4.Kasutamiseks valmis: Pingevabalt nautida sooja Jõulud õhkkond poolt kamin.Lihtsalt paigaldage aku ja vajutage lülitit - nr paigaldamine või demonteerimine vaja.Kogemus hubane öö tuli kiiresti ja mugavalt.

5.Sobiv Kingitus: See käsitöö öö valguses funktsioone realistlik Jõuluvana kuju hubane kamin, mistõttu see on suurepärane kingitus sugulastele ja sõpradele, kes armastavad jõulukaunistused.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut