Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2 5cmx25m Läbipaistev Kleeplint Kamuflaaž Hockey Stick Värviga Trükitud Kleepuv Puuvill Liim PVC-Wrapper Laigud Kaunistus

Laos
€13.07 €6.14

Sku:

n92613

Sildid:

Kirjeldus

Värv comouflage muster jäähoki lint PEAB vastama teie kohandatud vajadustele.Kui soovite näidata oma erinevust jäähoki mäng, siis oleks see kleepuv lint, mis on hästi kaunistada oma armastatud hoki!Valmistatud premium material, trükitud ilus muster, see lint on täis liimiga tagasi.Suuresti sinu jäähoki alates seljas.Pealegi, see on anti - ja veekindel, mida saab lisada grip võime teile mängu.

Omadused

Sport Jäähoki Lint, mis:on Lihtne kohaldada veel ei tule maha lihtsalt mängides jäähoki. |Hockey Stick Lint:Veekindel, külglibisemise-tõsta, kanda vastupidavad, pisar vastupidav parem ja mängib hokit. |Sportlik Lint, mis:Vähendab kulumist peopesa oma kinnas, täiustatud haarduvus kui kinni käitlemine |Hockey Lint:Isiksuse muster on hästi ere ja hästi trükitud, hea kaunistus sa hockey stick.|Jäähoki Lindi Riie:Valmistatud premium materjal, täielikult liimiga tagasi, see tihedalt kootud puuvillase lapiga teip on vastupidav ja kleepuv.

- Värv: Sinine.

- Materjal: Puuvill/

- Mõõdud: 2500 x 2,5 x 0.1 cm.

Pakett Sh

1 x Jäähoki Lint

feature9 Sport Jäähoki Lint
feature7 Sportlik Lint
feature6 Puuvill jäähoki
feature11 jäähoki lint
Feature4 jäähoki wrapper
feature8 jäähoki
Feature2 laigud kardina jäähoki
Feature1 trükitud kleeplint
Feature3 puuvill jäähoki lint
feature10 jäähoki
Päritolu Mandri-Hiina
Feature5 jäähoki lint

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut