Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2023 Laua Kalender Loominguline 365 Päeva Kitarr Akord Kalender 2023 Päevase Kalendri Kitarr Kingitus Algajatele Õpilased, Õpetajad

Laos
€21.58 €14.02

Sku:

n144782

Sildid:

Bullet Punkte:

1、365 Päeva Kitarr Akord Kalender: Kui sul on see kitarri kalender, leiad, et võite õppida uue kitarri akordid iga päev.Ja seda saab taaskasutada, mitte iga aasta.

2、Kõik Põhilised Akordid on Lisatud: Katab kõik põhilised akordid, kuid sisaldab ka vähem tuntud akorde.Kuigi mõned akordid võib olla keerulisem nimed, nad ei ole alati raskem mängida.Rohkem akordid sa õpid, seda suurem on teie muusikaline sõnavara

3、Selge Tekst: kõrge kvaliteediga paberi annab parema touch kogemus.High-definition ja üksikasjalikku teksti prindib on abiks, et õppida kitarri akorde lihtsalt.

4、Kalender Kaunistamiseks: Sa võid seda kasutada, kui kalender või pane see teie lauale või riputada see seinale kui sisekujunduses.Sobib dekoreerimiseks, elutoas, magamistoas jne.

5、suurepärane Kingitus: täiuslik kingitus kitarrist oma elu (meil kõigil on vähemalt üks)!Või saada üks ise, oma õpilaste, või keegi, kes tõesti on vaja avardada oma muusikalist silmaringi.

Omadused:

1. Seista ta üles oma laua, või kus iganes sa tegelikult kitarri ja õppida uut akord iga päev!

2. Kõik põhilised akordid on lisatud, kuid nii on vähem tuntud akorde.

3. Selge printida ja suurepärane paberi kvaliteet oleks sile puudutus ning vähem altid curling.

4. Armas kaunistamiseks oma kontor, elutuba, ja muud ruumid.

5. Eriline kingitus saate jagada oma sõprade ja perega.

Kirjeldus:

Materjal: paber

Suurus: sisemine lehe suurus 10*14cm/3.94*5.52 aastal, exterior suurus 12*16cm/4.72*6.3

Stiil: nagu pildil näidatud

Pakkeleht:

Kitarri Akordid Kalender*1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1) Me aktsepteerime, Alipay , West Union , LS .Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING .

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST .EI ole ERANDEID !Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Novoauto.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Kalendri Trükkimine
Mudeli Number 2023 laua kalender
Reklaam No
Stiil Tabel kalender

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut