Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Jõulud LED Laterna Jõulud Led Dekoratiivne Laterna Akuga Valgustatud Sädelev Laterna Sünnimaal Jõulud

Laos
€14.01 €9.52

Sku:

n2511

Sildid:

Lisa mõned soojust, et teie puhkus decor meie Süütas Laterna Sünnimaal.See kiirgab hele ja pehme valgus, mistõttu on ideaalne tahes ruumi.See on disainitud pikk kasutusiga, ja saab hõlpsasti kohaldada erinevaid stiile, kodus kaunistused.Laterna sisaldab ka ohutus-kaardi sisestada.See Kristuse seatud muudab väga Jõulud kingitus oma lähedastele.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Jõulud teenetemärgi tuul laterna

Materjal: PP, ABS

Värv: gold

Toide: 3 x 1,5 V patareid (ei ole komplektis)

Toote suurus: 7.8x7.8x21.5cm/3.07x3.07x8.46in

Toote kaal: 180g

Pakk Nimekiri:

Kristuse stseen laterna*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: valgustatud laterna sünnimaal on asjatundlikult meisterdatud kvaliteetseid PP ja ABS materjalist, tagades, see on vastupidavad kukkumise, kulumise.Koos vastupidav, pika tööea, see ei ole lihtsalt fade ja värve tuua pidulik soojust oma kodus.

2.Vintage Stiilis: See süütas laterna sünnimaal ühendab klassikaline Jõulud elemente, millel on vintage mustriline varju, lihtsalt kohaldada erinevaid stiile, kodus kaunistused.See on kruunaisi oma maja.

3.Turvaline Kaitse: Naudi särav kuma see süütas laterna sünnimaal ilma mis tahes kahju või oht.LED valgus on ja leek-vaba, mis toodavad särav ja pehme valgus, mis on ohutu kasutada ümber lapsed ja lemmikloomad.Pealegi, see on keskkonnasõbralik, mistõttu see on ideaalne valik teadvusel tarbijatele.

4.Sujuv Juhtimine: Kogemus rahulik õhkkond meie süütas laterna sünnimaal, mis pakub seadke lüliti alt ja ohutus-kaart paigaldamine, andmise lihtne sisse - /väljalülitamine, mis vastavad teie eelistustele.Naudi energia tõhususe ja ohutuse ilma probleemideta.

5.Praktiline Kingitus: See süütas laterna sünnimaal on parim viis väljendada oma siirast soovib oma pere, sõprade ja töökaaslastega.See sobib teema Jõulud ja loob sooja ja pidulik õhkkond.

Materjal Plast
Elektrooniline no
Päritolu Mandri-Hiina
Sündmus Jõulud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut